В десетото издание на благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run

...
В десетото издание на благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run
Коментари Харесай

Над 10 000 лева бяха събрани по време на Postbank Business Run 2022

В десетото издание на благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2022 се включиха рекордните 309 тима, формирани от близо 1240 участници от компании в разнообразни бизнес браншове. Събитието, което се организира на територията на Бизнес Парк София, се провежда от състезателен клуб „ Бегач “ с водещата поддръжка на Пощенска банка. Като част от самодейността се организира и надпреварата Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics, в което се включиха 50 деца на възраст от 4 до 16 година В обичайна конкуренция измежду изпълнителни шефове CEO Dash взеха присъединяване 10 мениджъри от разнообразни компании.

Както всяка година и това издание на най-големия тиймбилдинг в България Postbank Business Run 2022 се осъществя в поддръжка на две социалнозначими дела. Средствата в размер на над 10 000 лв. ще подкрепят плана „ Дневен център – място за игри, фантазии и развиване “ на Фондация „ За нашите деца “, ориентиран към деца със характерни потребности и събитието „ Пара Киада “ на Сдружение Спортен клуб „ Шарк “, което дава спорт за деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло.

Победител в щафетата бе тимът SAP Top Team от компанията SAP с време от 55:49 минути. На второ място с общо време от 1:00:39 е тим Traditional Thursday на компанията VMware. Третото място зае тимът DSK Running team с време от 1:02:36. Призът за „ Най-бърз женски тим “ бе присъден на дамския тим SAP Tech Girls с време 1:18:25. Второто място при тях е за тима VMware Scrambled Legs, a третото за тим „ Единствените оживели “ от компанията DSKBank. В надпреварата за изпълнителни шефове и висши мениджъри CEO Dash най-бърз измежду мъжете бе Йордан Гинев от компанията DigitAll, който измина дистанцията от 1 километър за 02:56 минути, а измежду дамите – Марина Тодорова от „ Експат Капитал “ АД с време 03:34. 



Най-добрият тим на Пощенска банка („ Най-добрите “) се показа чудесно, като зае 14-то място с общо време от 1:08:42. Финансовата институция се включи в надпреварата с общо 20 тима.

Postbank Business Run има за цел да притегли вниманието на хората към здравословния метод на живот и да предизвика желанието им за победа посредством екипна работа и съдействие в името на благородна идея.

Снимки от събитието може да разгледате (фото заем: KrisoK Photography). Цялата информация за Postbank Business Run 2022 е налична на:   

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР