В деня, в който затвори трансферния прозорец във футбола, bТВ

...
В деня, в който затвори трансферния прозорец във футбола, bТВ
Коментари Харесай

„Код Спорт” превзема ефира на RING от тази неделя със Стоичк...

В деня, в който затвори трансферния прозорец във футбола, bТВ груп изненада с нова облага като си обезпечи известното предаване „ Код Спорт “. За първи път в огромна българска телевизия магазинно спортно предаване се притегля с контракт като външна продукция. 90-минутното шоу с водещи Красимир Минев и Владимир Памуков ще се излъчва всяка неделя от 12 часа по „ Ринг “, спортният канал на bТВ груп.

След тъкмо 300 епизода по ТВ+ от 6 февруари знакови лица на международния и българския спорт ще гастролират към този момент на нов … „ Ринг “. Класата на първият водещ на bТВ Красимир Минев и носителят на наградата „ Черноризец Храбър “ за спортна публицистика Владимир Памуков подсигуряват слогана на продукцията – „ Едно друго предаване “. Непосилни за родната конкуренция международни мегазвезди са гостували точно в „ Код спорт “ през годините.

Сега на новия терен още дебютното издание сервира неповторимо прекарване за публиката - взаимно присъединяване на двама кавалери на „ Златната топка “. Италианският кумир Роберто Баджо дава изявление на Христо Стоичков. Камата, който е от емблемите на тв колоса TUDN към този момент разгласи, че ще се появява със своя бутикова графа във формата.

Емблематичното предаване „ Код Спорт “ посреща новата година в нов дом - този на RING. От 6 февруари, всяка неделя от 12:00 ч. феновете ще бъдат в компанията на потвърдените водещи на продукцията в лицето на спортния публицист Красимир Минев и създателя на едни от най-четените спортни книги у нас - Владимир Памуков.

Още първият епизод дава обещание вълнуващи срещи със знакови лица от международния и българския спорт. В него почитателите ще видят и не един, а двама кавалери на „ Златната топка “. Световната футболна звезда Роберто Баджо ще гостува на най-популярния българин – Христо Стоичков, който в своята специфична графа ще интервюира редица спортни митове.

Авторите дават обещание висок адреналин за всички пред екраните и в минутите, отдадени на още един исполин – този път на зимните спортове - Петър Попангелов. Пред камерата искрено ще застане и един от знаците на футболния клуб „ Левски “ – Георги Иванов – Гонзо.

През годините Красимир Минев и Владимир Памуков са интервюирали десетки топ фигури от света на футбола и в този момент серията продължава – особено за всички ценители в ефира на RING. От екипа повдигат завесата – редица международни и европейски първенци към този момент са част от селекцията за февруарските броеве на предаването „ Код Спорт “, което приготвя още доста изненади за вярната си публика и всички нови почитатели.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР