В деня, в който най-важната исторически и икономически страна партньор

...
В деня, в който най-важната исторически и икономически страна партньор
Коментари Харесай

Културният фронт 2 /Препоръчваме/

В деня, в който най-важната исторически и стопански страна сътрудник за България декларира, че ще приключи дипломатическите си връзки с нас, Българска национална телевизия следобяд излъчва дебилски обикновено американско сериалче с воин пияч, мощни и смели дами, каубойски шапки, пикапи и умни кучета. Русия затваря посолството си, а нашите кретени не престават да ни промиват мозъците с американските обидни за средностатистическия разум филмчета. По малкия екран, която би трябвало да показва мнението на болшинството у нас, позицията на хората, които не желаят съветските чиновници на посолството да бъдат гонени.

Русофобията е психиатрично заболяване. От него страдат към 10 хиляди души в София. И толкова. Няма повече. Това не е българският народ. Това е мръсната пяна, единият промил мизерници, изплували нагоре през последните комплицирани трийсет години. И съм уверен, че госпожа Митрофанова и нейните началници знаят този факт.

Западният човек постоянно е бил корсар. Дори кралицата им е корсар, съизвършител на пиратите, щом си е делила плячката с тях – кажете, че не е по този начин. Така е. Тяхното грубо и алчно схващане е ненаситно. Крадат по всички вероятни способи. Войната постоянно е била „ хибридна “, тъй като откогато свят светува е имало стопански и културен фронт, а от време на време и кървясъл – с мечове или с „ умни бомби “.

Днес усмихнатите гейобразни милитаристи ограбват труда на честния народ посредством банките и лихвите, което е вариация на похватите на робовладелците отпреди няколко века или хилядолетия. Но си е същото. Отнемат ни по-умните и работливи деца, подлъгват ги с джунджурии и стъкълца, тъкмо както са постъпвали и техните предшественици, когато открият нов остров или континент. Те не умеят друго.

Нашите православни монаси построяват манастирите на Атон във формата на замъци – с тежки обковани порти, тъй като тези диваци от Барселона и Венеция вършат постоянни пиратски рейдове през наречените от тях „ тъмни епохи “. А Средновековието за тях е тъмно заради друго пиратство, на различен фронт сред Запада и Изтока, станал формален в средата на 11 век. Как да не е тъмно, като там се пръкват извращения като Инквизицията и Индулгенциите! Те са се пробвали да откраднат шампионата и началничеството на Христос, като прогласяват папата за глава на Христовата черква. (Не им е стигало до плиткия разум, че Господ осквернен не трябва или просто са прекомерно нагли и не доста вярващи.)

След това смело хищничество, по-късно стопроцентово пиратство последвалите пиратски грабежи са единствено декорации и допълнения на главния спор. Само въпрос на материя, която те обожествяват и научиха и нашите деца да я почитат в моловете си. Но от Христос не може да се открадне. Те единствено са си го въобразили и през 1054 година кражбата им е „ легализирана “. Днес към този момент значително и в нашия свят е проникнала тяхната неистина. Кажете намерено истината, че папата и католиците са еретици и наблюдавайте реакциите. Истината не е комфортна и приятна. Но си остава истина.

През 1204 година западните „ рицари “, доблестни, почтени и свестни люде, закичени с кръстове на щитовете и плащовете си, атакуват най-големия град на света, центъра на Православието. За да го ограбят и похулят. Градът е отслабен и от вътрешната страна благодарение на предатели (и тогава е имало кирчовци и асенчовци). Доблестните рицари завладяват и унищожават Града на градовете – към този момент единствено по този начин ще ги назовавам – „ доблестни рицари “. А в този момент си представете една цветна картинка, нарисувана с маслени бои. Доблестен рицар благодарение на стълби и въжета се е повиши върху „ подправения “ обелиск в центъра на Константинопол. Грее топло пролетно слънце или вали лек дъжд през този април. Доблестният участник в Четвъртия кръстоносен поход с благословията на своя Бигбос старателно кърти месинговите декорации на Константин Багрянородни. И ги хвърля долу, след това ги събира в чували и си ги влачи към кораба. Може би са му приличали на златни, а може да му е трябвал пъстър метал. Рицарите не са освен това от днешните „ берачи “ на метал.

За половин век крадците разграбват благосъстояния за трилиони по днешните измерения. И с помощта на тях изгряват звездите на крадливите Венеция, Генуа и най-много Флоренция. Имането е толкоз огромно, че откакто приключват своите дворци, си наемат за баснословни възнаграждения скулптори и художници. Започва Ренесансът. Културният им напредък е плод на обир. Малко по-късно Просвещението по същия метод, даже още повече е резултат на сатанинските им проекти. Мъртвородени и абортирани от дявола международни събития, които ни се показват като значими и велики. Колкото е популярен и Петър Велики, масонът, който уязвява грубо Руската православна черква, като я лишава от патриарх, и вкарва подражанието на французите и Запада като модел на държание.

За да се избави Русия в действителност, ще би трябвало да се върне до духовното си положение отпреди Петър I.

Поглеждам улиците в инцидентен български град, поглеждам си телефона, компютъра, облеклата. Навсякъде дънки и латински букви. Те са ни завзели – експанзията им е необратима. Пиратите. Доблестните рицари рецидивисти. Милитаристите. Джинсовите панталони са американското робско облекло. Робски жанр, какъвто британската кралска фамилия не носи. В 20 век „ Бийтълс “, „ Ролинг Стоунс “, пънк, рок и поп културата ни популяризират Запада като единствен верен притежател на независимост, а ние тънехме в „ комунистическо иго “ (което натресоха на света немските евреи). Мнозина от моето потомство повярваха на този мит и към момента са в неговия плен. Емигрираха или насърчават децата си да емигрират поради по-пълни хладилници и гладки пътища, все едно човек може да изяде повече на Запад, има два стомаха там... Те са откраднати. „ Човешкият запас “ има две измерения – икономическо и духовно. Западът открадна евтини служащи. Но открадна най-много душите на хората.

И отново ще загатна 1054 – символичната дата, на която войната и мародерството стартират. Целта епохи наред са материалните полезности. Но от папата до Холивуд и МТВ кражбата на душата е доста по-важна. Така им е разпоредил техният Бигбос, оня с рогата, който се прави, че не съществува и хората не имат вяра в съществуването на такива „ духове “. След като отхвърлят духовния свят, вършат и идната стъпка. Отричат самото битие на човешката душа. В директен текст това написа в книгите си еврейският гей Ювал Харари. Той дали има душа? Твърди, че няма и че всичко е логаритъм, изпълняван от биологични машини. Има си хапчета за всичко. За всяко възприятие и меланхолия. Тук ще се съглася с „ визионера “ и господаря му Шваб, с тяхното човеконенавистно котилце – те души нямат. Чисто и просто те са елементарни тулупи, разполагат само с органични механизми за произвеждане на биологичен боклук.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР