В деня на деветата годишнина от сватбата си, 14 август,

...
В деня на деветата годишнина от сватбата си, 14 август,
Коментари Харесай

Ашли Греъм очаква първото си дете

В деня на деветата годишнина от сватбата си, 14 август, Ашли Греъм и брачният партньор й Джъстин Еврин споделиха в обществените мрежа новината, че ще стават родители за пръв път .

" На този ден преди девет години се омъжих за любовта на живота си. Това беше най-страхотното странствуване с най-любимия човек на света. "

Днес ние се усещаме благословени, признателни и разчувствани да ви съобщим, че нашето семейство ще порасне. Честита годишнина. Животът ще става все по-добър ", написа Греъм в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Авг 14, 2019 в 6:29 PDT

Тя показа и малко видео, в което за първи път сподели много наедрялото си бременно коремче . Ервин пък разгласява няколко общи фрагмента, на един от които се вижда и фотография на бъдещото им бебе от ехограф.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Ervin (@mrjustinervin) на Авг 14, 2019 в 6:33 PDT

" До моята безконечна обич и всекидневно ентусиазъм - честита годишнина. Тези девет години минаха като цялостен живот. Може би тъй като същинският ми живот стартира, когато ти влезе в него . Сега, когато сме основали своя взаимен живот, дано създадем живот дружно. Обичам те. Обичам и нас ", написа брачният партньор на Ашли под фотосите.
 Ашли Греъм и секси ваканцията й в Италия
Ашли Греъм и секси ваканцията й в Италия

Моделът обичайно почива на Ботуша

Преди няколко месеца моделът показа в свое изявление, че желае да има деца, само че това не й е съществена цел. Всяко нещо идва с времето си,а очевидно точното за Ашли и Джъстин да станат родители е тъкмо в този момент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР