В деня на българската армия ЦСКА използва случая да загатне

...
В деня на българската армия ЦСКА използва случая да загатне
Коментари Харесай

ЦСКА показа уникалния си екип за новия сезон

В деня на българската войска ЦСКА употребява случая да загатне по какъв начин ще наподобява новият екип на първия тим от идващия сезон. На него ще попада признакът на националната войска, а точно лъвът.

" Армейци,

Днес, на 6 май, в Деня на храбростта, имаме привилегиятa да обявим, че през новия сезон ЦСКА ще носи на екипите си признака на Българската войска. Гордият и несломим лъв, израз на доблестта и непобедимостта на българските воини в отбрана на Родината, ще бъде подложен на левия ръкав, а различен прочувствен акцент върху новата алена фланелка, ще бъде посланието „ С Нами Бог “, обичайно изобразявано върху старите бойни флагове в другите Национално-освободителни войни.

ЦСКА и Българската войска са генетично и неразривно свързани още от основаването на клуба през 1948 година. През времето на това ползотворно съдействие са реализирани най-големите триумфи в родния футбол и българския спорт. Нашето предпочитание е да продължим да отстояваме всички армейски полезности и добродетели, с помощта на които през годините са завоювани големи триумфи и спортна популярност за България и в същото време постоянно са били водещо кредо и образец за нашите спортисти.

Осъзнаваме голямата отговорност, само че сме уверени, че с този акт на армейско ентусиазъм ще продължим да браним още по-всеотдайно и с непреклонен морал достойнството на най-великия български клуб, а харизмата и героизмът на нашите воини и техните исторически подвизи ще окрилят и отсега нататък всички, обичащи ЦСКА. ", написаха " алените " на формалната си страница.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР