В Демократична България смятаме, че преговори с Газпром са грешка,

...
В Демократична България смятаме, че преговори с Газпром са грешка,
Коментари Харесай

Божидар Божанов, ДБ: Преговори с Газпром са грешка, ще платим високата цена на риска да останем без гориво през зимата

" В " Демократична България " считаме, че договаряния с " Газпром " са неточност, освен тъй като сега цената на газ е висока. Да погледнем Унгария. тя има контракт и заплаща висока цена за горивото. Дори тя да бъде по-ниска, то ще е единствено номинална стойност. Имаме спомагателна цена, която е рискът, който носи " Газпром ". Има заплаха през зимата да останем без газ, тъй като не сме си свършили работата да намерим други възможности ". Това съобщи някогашният министър на електронното ръководство Божидар Божанов пред БТВ.
" Сега е последният миг за регистрация на участниците на изборите. След това има един интервал от може би седмица и половина, в който записаните участници могат да разгласят обединения, тъй че това не е последния миг за коалиция с “Продължаваме смяната. Според мен има късмет за коалиция, само че въпросът е при сътрудниците от Политическа партия, които би трябвало да обсъдят със своите групови органи и да вземат това решение. Ние сме създали нашето предложение, протегна ли сме ръка. Смятаме, че това е методът да улесним следизборното уравнение точно поставяйки един огромен постоянен индивид, който да носи стабилност”, добави Божанов. Той акцентира, че ще бъде претендент за депутат, само че към момента не знае къде ще бъде водещ в листите.

По думите му от Политическа партия още се двоумят за коалиция с тях. Божанов предвижда, че в случай че има 6 партии в идващия парламент, Демократична България ще има повече депутатски места, а в случай че има 7, те ще вземат част от тези, които се преразпределят, тъй че това е една плаваща математика. Той акцентира, че няма по какъв начин да се манипулира вотът с машина.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР