В деловодството на НС внесохме искане за изслушване на Валери

...
В деловодството на НС внесохме искане за изслушване на Валери
Коментари Харесай

БСП иска изслушване на Валери Симеонов пред парламента

„ В деловодството на Народно събрание внесохме искане за чуване на Валери Симеонов на следващия ден, като първа точка от дневния ред на парламентарното съвещание. Оттук нататък Българска социалистическа партия е в стройна и бърза организация по подготовка за предварителни избори. Максимално бързо ще организираме срещи за „ Визия за България ”, с цел да я конкретизираме и превърнем в съответна предизборна стратегия и задължения, ясни и безапелационни обещания към хората, които ще станат дейности ”.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за дейностите, от  страна на левицата, поради рецесията в държавното управление.

„ През годините с Бойко Борисов сме били съществени политически съперници. Не мога да не призная, че през това време е изглеждал като човек, който владее обстановката, има всевъзможни механизми да овладява всевъзможни рецесии. Сега за първи път ми наподобява безпомощен и беззащитен, като министър председател, да реши казуса ”, сподели тя.

Така тя разяснява отхвърли на вицепремиера Валери Симеонов да подаде оставка.

Корнелия Нинова напомни, че до момента Борисов е прехвърлял проблемите на Красимир Каракачанов и на Волен Сидеров.

„ Това не е нито лидерско, нито премиерско. Когато страната ти е в такава рецесия и обществото е настръхнало, наподобява зле да си безпомощен и да не можеш да се оправиш със обстановката. Да се внушава, че цялата структура и бъдеще на държавното управление виси на оставката на Симеонов, е израз на цялостно изтощение и е обезпокоително за България ”, сподели още тя. Нинова напомни думите на премиера, че в случай че вицепремиерът подаде оставка, щяло да настане безпорядък и разяснява, че по-голям безпорядък от този, сега, няма по какъв начин да настане. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР