В четвъртият кръг станахме свидетели на изненадващи отпадания. Бившите световни

...
В четвъртият кръг станахме свидетели на изненадващи отпадания. Бившите световни
Коментари Харесай

Нова порция изненади на Откритото първенство на Уелс

 Уилямс и Тръмп се провалиха в Кардиф
В четвъртият кръг станахме очевидци на изненадващи отпадания. Бившите международни първенци Марк Селби и Рони О`Съливан се простиха с очакванията си за триумф в Кардиф откакто изгубиха дуелите си против Хюсейн Вафаей от Иран и Александър Урсенбахер от Швейцария надлежно.

Ракетата стартира мача със сенчъри брейк номер 994 в кариерата си, само че в отстъпи в три от идващите четири фрейма на швейцарския си конкурент. Рони имаше опция да разчисти масата за 3-3, само че направи пропуск по жълтата топка откакто осъществя последната алена. 

" Не чаках да го победя, въпреки да знаех, че съм кадърен, в случай че употребявам възможностите си. Чувствам се доста добре. Това е най-голямата ми победа. Ако играеш добре, успеха идва автоматизирано. " съобщи след триумфа си 22-годишният Урсенбахер. Радостта му бе къса, защото още в идващия кръг бе отстранен от Жао Ксингтонг.

Динг Дзюнхуей също записа изненадваща загуба. Китаецът напуща конкуренцията след проваляне от 102-ят в света Джо О`Конър с 4-1 фрейма.

Едва трима сложени стигнаха до четвъртфиналите в Кардиф. Това са международният номер 1 Джон Хигинс, както и Нийл Робъртсън и Стюарт Бингам, които са съответни на десета и дванадесета позиция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР