В четвърти сезон на Игри на волята: България вече има

...
В четвърти сезон на Игри на волята: България вече има
Коментари Харесай

"За нея той е просто пионка": Градусът между Вики и Цецо от Игрите се покачва

В четвърти сезон на " Игри на волята: България " към този момент има една двойка, която за момента е разграничена, само че не в живота, а единствено в играта - Алекса и Елица. Мирела и Лефтеров са пък някогашни, само че наподобява ще има развиване в връзките им. По всичко проличава обаче, че евентуално ще има нови любовни трепети сред още участници.

Потребители във Фейсбук са съвсем уверени, че сред Виктория и Цецо от племето на Супергероите се случва нещо пикантно. Двамата са все по-близки, споделят си много, а някои към този момент виждат любовните искри. 

Виж още: Мерилин Монро, само че от AliExpress: Цветелина Янева брои хиляди за клип, покри се с диаманти 

" Има химия сред тях и тя се вижда отдалеко. Готини са! ", " Определено са си близки. След играта я целуна по главата и си личеше от начало какъв брой държи на нея ", " Много са ми сладки! Дано да има обич! ", " Има. Той я харесва, само че за нея той е просто пионка да се придвижва по-напред... ", пишат почитатели на " Игри на волята " във Фейсбук.

Виж още: Парти по холивудски: Палома Митева изхарчи хиляди левове за рождения си ден в Дубай

Доста хора обаче считат, че Виктория се пробва да подражава на Паулина от трети сезон на Игрите. " Мисли се за доста значима, както беше Поли ", написа консуматор, а много други го поддържат в мнението му. Дали обаче ще има нова двойка в шоуто за оцеляване, това занапред следва да разберем.

В първия родов съвет от новия сезон на " Игри на волята: България " Супергероите се срещнаха с водещата Ралица Паскалева край огъня. С мотив, че изпращат мощни играчи на елиминация, с цел да запазят племето цяло, Супергероите предложиха Фейгин и Виктория. Това изказване се трансформира в причина тимът да се раздели на две обединения, а спокойствието да бъде разтърсено.

Изображение: https://www.instagram.com/viktoria_grigorova/, https://www.instagram.com/cvetan_m_p_aka_thegiant/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР