В четвъртък облачността ще е променлива, преди обяд, а почти

В четвъртък облачността ще е променлива, преди обяд, а почти ...

Времето: Валежите продължават


В четвъртък облачността ще е променлива, преди обяд, а почти през целия ден и над източните райони - по-често значителна. До вечерта все още на отделни места ще има слаби валежи от дъжд, в планините - от сняг. Ще остане ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Минималните температури ще са от минус 1 до 4 градуса, а максималните ще са между 6 и 11 градуса, по-ниски от обичайните за периода.

Над планините ще има променлива, по-често значителна облачност, на отделни места до вечерта - със слаб сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е предимно силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2 градуса, а на 2000 метра ще е около минус 8 градуса.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна, до вечерта ще има и слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен, временно силен северен вятър. Максималните температури ще са 6-8 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала, на юг - 3 бала. Температурата на морската вода ще е 8-9 градуса.

Слънцето в София изгрява в 06:57 часа и залязва в 20:01 часа. Продължителността на деня е 13 часа и 4 минути. 

 

Източник: manager.bg