В четвъртък облачността ще е променлива, преди обяд, а почти

...
В четвъртък облачността ще е променлива, преди обяд, а почти
Коментари Харесай

Времето: Валежите продължават

В четвъртък облачността ще е променлива, преди обяд, а съвсем през целия ден и над източните региони - по-често забележителна. До вечерта към момента на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд, в планините - от сняг. Ще остане прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Минималните температури ще са от минус 1 до 4 градуса, а оптималните ще са сред 6 и 11 градуса, по-ниски от нормалните за интервала.

Над планините ще има променлива, по-често забележителна облачност, на обособени места до вечерта - със слаб сняг. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е най-вече мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, а на 2000 метра ще е към минус 8 градуса.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, до вечерта ще има и слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще са 6-8 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала, на юг - 3 бала. Температурата на морската вода ще е 8-9 градуса.

Слънцето в София изгрява в 06:57 часа и залязва в 20:01 часа. Продължителността на деня е 13 часа и 4 минути. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР