В Бюджет 2021 не се предлагат решения на най-болезнените въпроси

...
В Бюджет 2021 не се предлагат решения на най-болезнените въпроси
Коментари Харесай

БСП: Правителството ще харчи по 1 700 млрд. лева на месец - къде?

В Бюджет 2021 не се оферират решения на най-болезнените въпроси за България - приходи, беднотия, неравенства, опазване на здравето, стопанска система и битка с корупцията.

От Българска социалистическа партия пресмятат, че от остатък в държавния бюджет единствено за един месец държавното управление извежда страната на над 5 милиарда лв. недостиг.

И излиза, че до края на годината ръководещите ще изхарчат по 1 700 милиарда лв. на месец, без да са обяснили къде ще отидат парите. "

Това е наблюдението на членовете на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, които организираха през днешния ден постоянно съвещание дружно с народните представители от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " от Комисията по бюджет и финанси.

Актуализацията на бюджета за 2020 година, както и проектобюджетът за 2021г. бе тематика на съвещанието.

Правителството на Борисов е претърпяло цялостен неуспех в бюджетно отношение, а бюджетът 2021 ще ипотекира бъдещето на генерации българи, вкарвайки страната ни в дългова серпантина с нарастването на недостига и дълга.

Българска социалистическа партия ще внесе различни оферти за бюджетът за 2021 година

Епидемиологичната конюнктура и оправянето на ръководещите с рецесията бе другата съществена тематика на съвещанието, на което за следващ път бе установено, че държавното управление основава безпорядък и е изпуснало здравните, обществени и стопански ограничения. Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия за следващ път е изрично, че всички разноски за рецесията, касаещи здравето на хората, би трябвало да се поемат от страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР