В БСП недоумяват от туита на външния министър Екатерина Захариева

...
В БСП недоумяват от туита на външния министър Екатерина Захариева
Коментари Харесай

БСП скочи на Захариева, че ни вкарва в конфликти

В Българска социалистическа партия недоумяват от туита на външния министър Екатерина Захариева за спора Русия-Великобритания. Като каква се изрича Захариева , пита Драгомир Стойнев. Като най-близка до премиера ли, акцентира социалистът.

По думите му е жалкото, че сходни хора, с цел да се натягат на някоя страна, вършат изказвания и вкарват страната в непотребни спорове. Вчера първият ни посланик изрече взаимност с позицията на Обединеното кралство за случая Скрипал.

Bulgaria stays with its ally #UK. The use of any toxic chemicals is unlawful and should be condemned in the strongest possible way. @BorisJohnson
— Ekaterina Zaharieva (@EZaharievaMFA) 14 март 2018 година

Според Стойнев Захариева би трябвало да даде отговор на въпроса дали се изрича в качеството си на министър на външните работи или като министър на страна, която ръководи Съвета на Европейски Съюз.

За мен са неприемливи сходен жанр изявления, още повече, че не е ясно какво се случва , уточни аленият народен представител.

" Ако се изрича в качеството си на външен министър, къде е формалната позиция ? Ако се изрича в качеството си на външен министър на страна, която ръководи Съвета на Европейски Съюз, хептен ", сърдит е той.

 Англия прекъсна контактите с Русия, гони дипломати Обновена
Англия прекъсна контактите с Русия, гони дипломати

Русия е виновна за опит за ликвидиране
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР