В Бразилия започна процесът срещу 31-годишен мъж, който от ревност

...
В Бразилия започна процесът срещу 31-годишен мъж, който от ревност
Коментари Харесай

Кралица на красотата е намерена убита, а основният заподозрян е...

В Бразилия стартира процесът против 31-годишен мъж, който от ревнивост извърши извънредно закононарушение. Рафаел Фернандес Родригес умъртви някогашната си държанка - кралицата на хубостта Кимбърли Карън Мота де Оливейра. Момичето решило да се раздели с приятеля си, само че той не издържал.



На 10 май Карън написала нежна обява на майка си в Instagram и спряла да поддържа връзка. На идващия ден фамилията отишло в дома й, с цел да разбере какво се е случило, само че момичето го нямало на никое място. Тогава полицията се присъединила в издирването, написа The Sun.

Скоро тялото на кралицата на хубостта било открито в жилището на Родригес, дружно с оръжието на убийството - нож. Измъчван от ревнивост и възмущение, бившето гадже лишило живота на обичаната си, която не желала да бъде с него и избягат дружно. Момчето било намерено покрай границата с Венецуела три дни след убийството - той се криел в спонтанна хижа. Според чиновниците на реда нарушителят щял да се укрие в чужбина.



22-годишната учела за ортодонт и възнамерявала да се състезава за купата кралица на хубостта на своя щат. Родригес от Сао Пауло се преместил в Манаус през 2017 година, с цел да работи в локалния трудов съд. Срещнал Кимбърли в нощен клуб.

Осем очевидци по делото би трябвало да дадат показания в съда. Ще бъде предоставено и мнение дали причинителят страда от психологични разстройства. Разследващите споделиха на локалните медии, че не считат убийството за съзнателно, а осъществено в положение на пристрастеност.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР