В благоевградското село Дъбрава за четвърта поредна година се организира

...
В благоевградското село Дъбрава за четвърта поредна година се организира
Коментари Харесай

Безплатни уроци по китара и барабани на The Brava Balkan Fest

В благоевградското село Дъбрава за четвърта поредна година се провежда рок фестивал. На сцената се качиха известни реализатори от прилежащи балкански страни, а специфичен посетител на фестивала беше Марко Мендоса - басистът на Уайтснейк.

Дъбрава, Благоевград

Много музика, тон и светлина. Безплатни уроци по китара и барабани. Това бяха единствено дребна част от изненадите за почитателите на The Brava Balkan Fest.

Росен Георгиев, кмет на с. Дъбрава: Тази година надскочихме всичко, което сме правили до в този момент, не инцидентно хедлайнер на фестивала е Марко Мендоса, а развиването, което загатнахме още предходната година в посока Балкански рок фестивал е реалност. Тази година имаме групи от Турция, Гърция, Македония и Сърбия, които са на доста съществено равнище.

С авторски осъществявания от най-новия си албум " Viva La Rock " изненада почитателите именитият басист на Уайтснейк Марко Мендоса. Преди да се качи на сцената той даде и скъпи препоръки на китаристите, пристигнали на фестивала особено, с цел да се срещнат с него.
Марко Мендоса: Ако обичате музиката като мен, последвате фантазиите си, не се отчайвайте, продължавайте да работите, макар че ще срещате компликации, тъй като триумфа е в работата и постоянно нещата се получават.
Целта, която си слагат уредниците на фестивала е през идната година той да успее да притегли почитатели на рока с изключение на от България и от всички прилежащи страни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР