В битката срещу разпространението на коронавируса в Созопол започна поетапна

...
В битката срещу разпространението на коронавируса в Созопол започна поетапна
Коментари Харесай

Пръскат срещу софиянци улиците на Созопол

В борбата против разпространяването на ковид в Созопол стартира поетапна стерилизация на улиците, оповестява "Флагман ".

Днес, с поддръжката на Пожарната работа в града, стартира пръскането със специфичен препарат, одобрен от здравните управляващи в Стария град. През уикенда и цялата последваща седмица акцията продължава в Новия град и огромните села.

В последните две седмици се записва растеж на заболелите от коронавирус 19 в морската община, което наложи предприемането на новите ограничения. Една от вероятните аргументи е идването в града на значително работещи млади фамилии от София, които имат благосъстоятелност в Созопол и опция да са на режим хоум офис.

Общинският противоепидемичен щаб се надява обстановката да се успокои и да може локалните поданици да посрещнат умерено празниците.

От през вчерашния ден стартира монтирането и на коледната декорация в Стария град, а общината започва конкурс "Коледен Созопол ", с който прикани фамилии да се включат и украсят домовете си, а за най-оригиналните и красиви хрумвания, ще има специфична премия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР