В Барселона са намерили възможен наследник на Нелсон Семедо като

...
В Барселона са намерили възможен наследник на Нелсон Семедо като
Коментари Харесай

Барселона си хареса най-новото откритие на Аякс

В Барселона са намерили вероятен правоприемник на Нелсон Семедо като десен бек в състава на Кике Сетиен, пишат каталунските издания на водещите си страници през днешния ден. Това е 19-годишният Сержиньо Дест, който през вчерашния ден получи премията за гений номер 1 на Аякс за миналия сезон.

В първата си акция за амстердамци, завършила прибързано, той изигра 20 мача, в които се регистрира с 5 асистенции. Според локалната телевизия Veronicainside американският национал с нидерландски корени е отказал предложение от Байерн (Мюнхен), защото желае да премине на " Камп Ноу ". Това се удостоверява и от негово скорошно изявление за Bleacher Report, в което той дефинира като своя фантазия въможността да стане част от Барселона.

'Dest, Blaugrana option' [md] pic.twitter.com/R6NxPA98Ru
— barcacentre (from ) (@barcacentre) May 15, 2020
На каталунците може да им е необходим нов десен бек поради интереса на Ювентус, Интер, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити към Семедо, който така и така са подготвени да продадат или разменят. Междувременно, Емерсон Жуниор е предан чартърен на Бетис за още един сезон, като различен проблем е това, че бразилецът би заел квота за състезател от страна отвън Европейския съюз. Освен това той също е цел на редица тимове поради мощните си игри за севилци и не е изключено да бъде употребен като " разменна монета ". Дест пък може да бъде употребен както отдясно на отбраната, по този начин и отляво, където Барса разполага с Жорди Алба и Жуниор Фирпо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР