В Барселона гледат все по-сериозно на възможността да си върнат

...
В Барселона гледат все по-сериозно на възможността да си върнат
Коментари Харесай

Барса вади 10 млн. за свой юноша от Ман Сити

В Барселона гледат все по-сериозно на опцията да си върнат бранителя Ерик Гарсия, който играе в Манчестър Сити. Според Mundo Deportivo каталунците са подготвени да платят 10 млн. евро за 19-годишния гений, само че това е доста надалеч от сумата, против която от Сити биха се разделили с Гарсия. " Гражданите " желаят 23 млн. плюс още 12 млн. под формата на бонуси.

Договорът на бранителя изтича през идващото лято и това дава сериозен коз в ръцете на Барса, в случай че самият футболист реши да се завърне на " Камп Ноу ". Ситуацията припомня на тази с Льорой Сане, който отхвърли да преподпише и в последна сметка принуди Ман Сити да го продаде на Байерн (Мюнхен).

Ерик Гарсия е артикул на академията на Барселона, само че още през 2017 година отпътува за Англия против скромните 1,7 млн. евро. През миналия сезон в Премиър лийг той взе присъединяване в 13 мача, а Джосеп Гуардиола постоянно го хвалеше и сподели, че ще продължи да разчита на него. Наскоро обаче Пеп укрепи отбраната си с привличането на Нейтън Аке от изпадналия Борнемут и това може да ограничи възможностите за изява на Гарсия.

Барса първо ще се опита да продаде Самюел Юмтити и по-късно ще започва договаряния за своя младеж. Каталунският гранд не изключва и вид да вземе гарсия идващото лято като свободен сътрудник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР