В Банско откриха новия ски-сезонС масово спускане на децата-надежди и

...
В Банско откриха новия ски-сезонС масово спускане на децата-надежди и
Коментари Харесай

В Банско откриха новия ски-сезон

В Банско откриха новия ски-сезон
С всеобщо втурване на децата-надежди и легендата Марк Жирардели по обяд през днешния ден в Банско бе тържествено открит ски-сезон 2018-2019 година, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

„ Новото е, че от тази година в ски-зона Банско споделяме „ не ” на пластмасовите продукти ”, умоляваме клиентите ни да не ги употребяват ”, сподели мениджърът на концесионера „ Юлен ” Иван Обрейков.

В надпреварата "Влез в тима на шампиона" завоюва отборът на Жирардели. Неговият отбор трябваше да се състезава с този на австриеца Патрик Ортлиб, само че заболяване в последния миг не му разреши да дойде в Банско. Така най-хубавата наша скиорка-алпийка Мария Киркова оглави отбора, изправил се против този на 5-кратния притежател на Световната купа и почетен жител на Банско Марк Жирардели. Киркова е участничка на седем международни шампионати и четири олимпиади.

Представител на Fibank връчи купа на тима-победител, а Мария Христоскова получи от „ Юлен ” безвъзмездна годишна карта-скиорът, дал най-хубаво време от дилетантите.

След което по писта „ Томба ” се спуснаха Марк Жирардели и децата от ски-школата на „ Юлен ”, а откакто финишираха, фойерверки озариха небето над Бъндеришка поляна.

Откриването на ски-сезона продължи с концерт на наши звезди и играта „ Ловци на съкровища ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР