В България също си имаме Занзибар, миналото лято положението беше

...
В България също си имаме Занзибар, миналото лято положението беше
Коментари Харесай

Експерт: Голяма част от персонала в сферата на туризма ще се ваксинира

" В България също си имаме Занзибар, предишното лято ситуацията беше същото във всеки курорт – нямаше маски, проби или ". Това съобщи Румен Драганов от Института за разбори и оценки в туризма във връзка интереса към острова. Според него хората са зажаднели за пътувания поради ограничаващите ограничения през последните месеци.
Драганов съобщи, че туристическият отрасъл не са съгласни с въвеждането на имунизационни документи, даващи привилегии на ваксинираните против COVID-19. " Има хора с антитела, други с алергии, на трети не им предлагат да се имунизират. Трябва да се съобразят с тези групи. Независимо от всичко, без да има европейско решение или нормативен акт, хората сами се нагласят, че желаят да изберат " хубавичко “ дестинация “, сподели Драганов. Той изясни, че огромна част от личния състав в областта на туризма ще се имунизират, с цел да се сътвори успокоение измежду клиентите. " Както е персонален избор да се ваксинираш, по този начин ще стане персонален избор дали да влезеш в даден хотел или заведение “, добави специалистът.
 Хлъзгавата Гърция: Британците могат да дойдат на отмора и без да са имунизирани против ковид Хлъзгавата Гърция: Британците могат да дойдат на отмора и без да са имунизирани против ковид
Гърция е подготвена да посрещне английските туристи това лято, без значение дали имат ваксина против ковид, съобщи министърът на туризма...
Драганов съобщи, че има възможност през лятото Гърция да изисква сходен имунизационен документ на задграничните туристи. " Оттук нататък, като се каже: " Гърция “ е " зелена дестинация “, тъй като изисква подобен паспорт “, Израел и Испания също, в случай че България не го направи, то ние не можем да се вършим на Занзибар “, добави той. Експертът разяснява, че упованията са това лято да има повече туристи от Англия у нас. Драганов съобщи, че надали ще има понижение в цените в сектора, с цел да се привлекат хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР