В България съществува и такава ВИП общност, за която слаботелесните

...
В България съществува и такава ВИП общност, за която слаботелесните
Коментари Харесай

ТОП 10 на приятно закръглените БГ звезди, на които пищността им прилича!

В България съществува и такава ВИП общественост, за която слаботелесните форми не са на фундамент. Тези дами нямат комплекси от непотребните килограми и избират да бъдат закръглени, което от своя страна не ги лишава от съблазън, видя HotArena.

Ивана е на върха на тази ранглиста. Трудно е да си я представим кльощава като анорексична манекенка. Формите на певицата са в толкоз приветлив синхрон, че дори би било незаконно от нейна страна, в случай че го наруши с някоя диета. Тя е от звездите, на които няколко килца от горната страна им наподобяват. Ивана изпълня непредпазливо, поради проблеми с щитовидната жлеза.

Тони Димитрова е на второ място. Килограмите й придават сексапил, а певицата е безжалостен съперник на спазването на диети. „ Според мен те би трябвало изрично да се забранят, тъй като при 99 % от тях след това се получава йо-йо резултат “, безапелационна е бургазлийката. И въпреки всичко когато се постанова, Тони усилва придвижването и стопира да яде след 18 ч.

Богдана Карадочева е на трета позиция. Преди години тя беше доста слаба, само че през днешния ден закръглената й форма е доста по-приятна за окото. Тя е от дребното изпълнителки, които са впечатлили с глас, а не манекенски пропорции. Сега пък никой не разисква едрата й фигура, защото геният й си остава акцент №1. Тя споделя, че само лятото умее да отслабва, защото от горещините й се губи апетита.

Йорданка Христова е една от безконечните БГ любимки. Нейната помпозност на сцената е и нейна запазена марка от години. Макар на млади години да е тъкмо противоположното на това, което познаваме като ограничения към днешна дата.

Наталия Симеонова от години се бори с непотребните килограми. Блондинката от дълго време е схванала, че смисълът на стройната фигура изчезва на мига, в който нейният собственик е изтъкан от отрицателни мисли, нездравословно лъчение и необщителност. Бившата ТВ водеща е споделяла, че яде супер малко, само че това по този начин и не съумя да й проличи.

ДесиСлава е от фолкпевиците, за които непотребните килограми не са мотив за драма. Приятно закръглената Деси се оказа в пъти по-привлекателна, в сравнение с слаба и в идеалните размери. Втората й бременност е повода изпълнителката да напълнее, само че пък второто бебе я прати на седмото небе от благополучие.

Рок тигрицата Милена си тежи на мястото и това е нейната безконечна и задоволително запазена марка. Подобно на Ивана, тя също има проблеми с щитовидната жлеза и от години взима хапчета, с цел да балансира хормоните си. Но признава, че в не редки случаи преяжда със сладичко.

Еми Стамболова преди години качва внезапно 15 кг от нерви, когато хваща тогавашния си брачен партньор в невярност.

Актрисите Албена Михова и Стефания Колева са последните две имена от класацията на „ Шоу “ за прелестно закръглени дами. И двете настояват, че водят природосъобразен живот, само че това не оказва въздействие във фигурите им. И двете не можем и не желаеме да си ги представим слаби, тъй като най-вероятно няма да им наподобява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР