В България няма идея за върховенство на закона и правила

...
В България няма идея за върховенство на закона и правила
Коментари Харесай

Made in Варна: Зловещ гений накара варненци да настръхнат

В България няма концепция за господство на закона и правила не се съблюдават, нито пък някой управлява спазването им.

Поради характерния нрав огромна част от хората като дребни деца мислят единствено за себе си, а не за обществото като цяло.

Това е повода страната ни да е преди всичко във всички отрицателни ранглисти в Европейски Съюз - по смъртност, по починали в произшествия, както и по време на пандемията.

Сещаме се за това, когато стане късно и записваме следващия смъртен случай поради някой, който е прегазил разпоредбите и не имало кой да го управлява.

Ето един образец по какъв начин някой е решил да заобиколи разпоредбите и то демонстративно, прекарвайки кабели посред улицата във Варна.

Не е ясно кой го е направил и за какво, само че гледката наподобява неуместна и рискова.

" Искам да ви покажа електрическо зареждане вид " Made in Варна " намиращо се на кръстовището на тихите и спокойни улици " Радецки " и ул. " Христо Самсаров ".

Подобна гениални концепция, съгласно мен, е прекомерно рискова за пешеходците и за децата преминаващи от там. ", показва четец на " Петел ".



Съжествува действителен риск да стане нещо непоправимо, след което ще се чудим всички кой... по какъв начин... и за какво! ", показва нашият четец.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР