В България има само една политическа партия, която дава възможност

...
В България има само една политическа партия, която дава възможност
Коментари Харесай

Сезгин Мехмед: Време е дневният ред на младите да влезе в НС

 В България има единствено една политическа партия, която дава опция на младите да осъществят фантазиите си и това е Движение за права и свободи, съобщи ръководителят на Младежкото Движение за права и свободи и лидер на листата за Хасково Сезгин Мехмед на предизборна среща в регионалния град. На нея участваха ръководителят на партията Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атидже Вели и специалистът по обществена политика доктор Хасан Адемов.

Дойде време всички ние да използваме качествата, които ни дава младостта и да покажем разсъдък и отговорност в изборния ден, съобщи Мехмед.
-->
Време е дневният ред на младите да влезе в Народното събрание и в него са включени и новите технологии, и качественото обучение, и специалностите на бъдещето, и по-добрата реализация и развиването на стопанската система, добави той.

Енергията на младежите е нужна, с цел да покажем, че ни има. Нашите фантазии могат да бъдат осъществени единствено когато участваме в тях, сподели ръководителят на Младежкото Движение за права и свободи.

Решението е в нашите ръце. Да гласуваме с разсъдък и с отговорност по-късно в разговор, дружно, с общата отговорност, да решаваме проблемите на хората, в това число и на младежите.

Няма по какъв начин това да стане без Движение за права и свободи. Сигурни сме, че посланията ни са достигнали до всеки и ще увеличим изборния резултат, безапелационен е Сезгин Мехмед.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР