В България е нещо като традиция по коледните празници цялото

...
В България е нещо като традиция по коледните празници цялото
Коментари Харесай

Били Айлиш призова феновете си да не ядат пуйка за Деня на благодарността

В България е нещо като традиция по коледните празници цялото семейство да се събира и да се оправи с цяло прасе да вземем за пример.

В Америка пък за Деня на благодарността, който тази година беше на 25 ноември, е традиция с изключение на хората да бъдат признателни за всичко, което имат, на трапезата да участва и пуйка.

Били Айлиш обаче не е доста съгласна с тази традиция. Или най-малко не ѝ се нрави доста частта с пуйката. Според People изпълнителката е разгласила фотография на стори в профила си в Instagram, с която подканва хората да премислят решението си дали да ядат пуйка тази година.

На фотографията Айлиш е прегърнала пуйка и написа, че съгласно нея това са едни от най-милите и нежни същества в света като цяло. Пояснява също по този начин, че всяка година 46 милиона пуйки биват убивани поради Деня на благодарността.

Били Айлиш е наясно, че традициите мъчно могат да се трансформират, само че желае от почитателите си да го имат предвид. По-рано през месеца изпълнителката дружно със известни персони като Хоакин Финикс и Рики Джарвейс подписа петиция, която упорства Джо Байдън да разреши помилваните пуйки да останат във ферми, където да могат да живеят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР