В Австралия 45-годишна предприемачка, наследничка на богатството на известен коневъд,

...
В Австралия 45-годишна предприемачка, наследничка на богатството на известен коневъд,
Коментари Харесай

Съдят 45-годишна милионерка за секс с малолетен

В Австралия 45-годишна предприемачка, наследничка на благосъстоянието на прочут коневъд, е съдена за секс с 14-годишно момче, заяви News.com.au.

Савана Дейзли от Сидни в щата Нов Южен Уелс бе публично упрекната през юни, откакто се появиха известия, че тя хипотетично е правила обич с младеж и по-късно се е пробвала да го накара да млъкне. Според правосъдните документи милионерката е имала полови връзки с жертвата четири пъти дневно през май 2021 година, до момента в който той бил в мощно пияно положение.

След случая тя се пробвала да убеди момчето да не споделя на никого за случая, с цел да се отбрани, сподели прокуроката Кери-Ан Маккинън, а по-късно се пробвала да трансферира виновността върху жертвата.

“Тя се пробва да накара детето да се усеща виновно”, гласи полицейски отчет. Полицията се сдобила със запис на телефонен диалог на жена, в който тя сякаш косвено се признава за отговорна за случилото се.

Веднага след оповестяването на формалните обвинявания Дейзли спря да се появява обществено и изтри страниците в обществените мрежи, където преди този момент е споделяла препоръки за здравословен метод на живот. Жената отхвърли да се признае за отговорна.

На 1 август Савана Дейзли бе освободена под гаранция от 100 000 австралийски $. Преди това й бе отказано освобождение, само че в този момент съдът отстъпи и я освободи при изискване, че тя няма да поддържа връзка със очевидци на обвиняването и прекарва времето, което остава до началото на процеса, в имението на родителите си.

Савана Дейзли е наследница на известния австралийски коневъд Рос Дейзли. Тя има и компания за детоксикация. Сред клиентите на компанията са доста локални звезди.

По-рано беше обявено, че учителката Джейн Шетърли от Съединени американски щати е била задържана за секс с малолетна ученичка. Жертвата сподели, че дамата я е целувала “поне 100 пъти”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР