В Антарктида бе направено ново откритие, което буквално шокира експертите

...
В Антарктида бе направено ново откритие, което буквално шокира експертите
Коментари Харесай

В Антарктида откриха нещо, което шокира целия свят ВИДЕО

В Антарктида бе направено ново изобретение, което безусловно шокира специалистите по целия свят. На картите на Гугъл е открит неясен обект, който извънредно доста прилича „ Сфинкса на Марс ”, излиза наяве от обява в Туитър, написа Блиц.

Виртуалният експерт Kabamur е качил фотография на снега, на чийто декор се прокрадва тайнствено „ лице ”. Интернет потребителите считат, че това е древен артефакт, който с времето е трансформирал външния си тип. Според някои под находката може да има тунели, които крият всички секрети на античните цивилизации.

Струва си да се означи, че конспираторите знаят за съществуването на странното „ лице ” на Марс опреди 50-ина години. Информацията се популяризира бързо, откакто фотосите, направени от американската станция „ Викинг 1 ”, бяха публикувани в общественото пространство.

След известно време от НАСА предоставиха други фотоси с много по-добро качество. На тях сфинксът липсваше, само че феновете на тайните теории бяха уверени в съществуването му. И до ден-днешен те приказват, че в региона Кидония на Марс има пирамиди и сфинксове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР