В американския щат Ню Джърси, в красивата местност Монклър се

...
В американския щат Ню Джърси, в красивата местност Монклър се
Коментари Харесай

Двуетажна къща за 10 USD

В американския щат Ню Джърси, в красивата околност Монклър се намира имение, издигнато при започване на ХХ в. На пръв взор къщата наподобява симпатична – със стаи завършени във винтидж жанр. Единствената специфичност на парцела е неговата цена – 10 USD.

Къщата е издигната през 1906 година и сега търси своя нов собственик. Сегашните притежатели я правят оценка на 10 USD. Причината заради, която цената е смешно ниска е, че постройката се продава без земята. Тя е оповестена за исторически културно завещание и не може да бъде разрушена. Земята е благосъстоятелност на бизнесмен, който има намерение построи 8 нови къщи.

За да не си основава непотребни проблеми вложителят е решил да продаде къщата на безценица. Новият притежател обаче ще би трябвало да я реалокира в единия завършек на имота. Също по този начин той би трябвало да поеме и разноските по прехвърлянето на парцела. Според експерти, жестоко това ще му коства сред 15 000 и 60 000 USD. Но даже в този случай сходна инвестиция е преференциална. Най-малкото, с цел да се построи такава къща притежателят ще би трябвало да заплати още 60 000 USD.












Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР