В американския Конгрес се провежда Националната молитвена закуска. В нея

...
В американския Конгрес се провежда Националната молитвена закуска. В нея
Коментари Харесай

Иван Гешев няма да участва в Националната молитвена закуска, давана от президента Байдън


В американския Конгрес се организира Националната молитвена закуска. В нея вземат участие американските конгресмени с по един компаньон, които ще бъдат приветствани от президента Джо Байдън.

Иван Гешев обаче няма да участва на закуската, удостовери за bTV някогашният сенатор Марк Прайър, който дава отговор за организацията на събитието. Той написа, че Иван Гешев " не е поканен ".

Участие в обичайна годишна Национална молитвена закуска вземат представители на американския политически и стопански хайлайф, конгресмени, членове на държавното управление, както и посетители от повече от 140 страни.

Форумът дава опция за построяването на персонални връзки и задълбочаване на контактите сред изявени общественици и водачи от целия свят, споделящи общи полезности за приемливост, отбрана на човешките свободи и демокрацията, оповестиха по-рано от българската прокуратура.

При визитата си във Вашингтон Иван Гешев взе участие в полемики по интернационалните тематики и се срещна с представители на четири от водещите организации на евреите в Съединените щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР