В американския град Минесота, Минеаполис, две сестри едновременно забременяват и

...
В американския град Минесота, Минеаполис, две сестри едновременно забременяват и
Коментари Харесай

Сестри забременяха и родиха в един и същи ден и по едно и също време

В американския град Минесота, Минеаполис, две сестри по едно и също време забременяват и раждат в един и същи ден, предават международните информационни организации.

Ашли и Британи Карут научили за бременността си през април, когато започнаха да се вкарват и рестриктивните мерки по отношение на пандемията от К-19.

"Всички се майтапиха в този дух: не беше неприятно да спазвате обществена отдалеченост от брачна половинка си ", спомня си с усмивка Ашли.

Очакваше се дамите да родят през декември. А в болничното заведение двете бяха признати в прилежащи стаи. "Минавайки около поста на дежурната сестра, а също и от другия завършек на коридора, можеше да ги чуете по какъв начин си приказват ", споделя брачният партньор на Ашли.

Едната от сестрите ражда първа, другото дете се ражда след 90 минути. Новородените братовчеди бяха кръстени Касий Джон и Зандър Пол.

По-рано беше обявено и за сестри близначки от Съединени американски щати, които се ожениха за братя близнаци и забременяха едновременно. И двете фамилни двойки живеят в общ дом във Вирджиния, а децата им генетично ще бъдат, както братя и сестри, по този начин и братовчеди.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР