В 98-ия ден от антиправителствените протести множеството се събра отново

...
В 98-ия ден от антиправителствените протести множеството се събра отново
Коментари Харесай

Ден 98: За Каскета корупцията е политически въпрос |

В 98-ия ден от антиправителствените митинги множеството се събра още веднъж в Триъгълника на властта, с цел да поиска оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, предварителни избори, привикване на Велико национално заседание, промени в конституцията.

Традиционно към протестиращите се причислиха и стачкуващи от самодейността " Правосъдие за всеки ", които малко по-рано се събраха пред Съдебната палата в столицата.

Десет % от делата на прокуратурата отиват в съда. За Каскета корупцията е политически въпрос. Нещата са ясни. Всички са недосегаеми, никой не може да направи закононарушение. Въпросът за какво влизат с автомати у дома също е политически. Днес Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи сплотиха напъните си за оставката на Караянчева, тъй като нарушавала конституцията. А Бойко, а целият Министерският съвет, сподели юрист Николай Хаджигенов от Отровното трио.

Той прикани хората да дойдат на Петото национално въстание в петък. Елате всички! Без значение на партийната си принадлежност. Оставка!



 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР