В 6-ия кръг от редовния сезон на женската волейболна Демакс

...
В 6-ия кръг от редовния сезон на женската волейболна Демакс
Коментари Харесай

Варна ДКС записа първа победа в Демакс лигата

В 6-ия кръг от постоянния сезон на женската волейболна Демакс лига тима на Варна ДКС надигра като посетител новака в елита Хектор с 3-0 гейма.                                                    

Срещата в спортната зала на Драгоман стартира равностойно, само че в последна сметка варненки постановиха волята си в първата част след 25-21 точки.

Във втория гейм тотално подмладеният отбор на гостите продължи в същия дух и след 25-20 сложи напрегнат състава на домакините. 

Безспорни третия сет бе най-оспорван и мина през редица обрати. Варна ДКС поведе с 11-6, само че тима на Хектор бе покрай поврат, повеждайки с 23-20. Във финалните разигравания обаче варненки демонстрираха темперамент и след трагично 29-27 справедливо стигнаха до първия си триумф в шампионата.

В останалите срещи от този кръг Левски – Марица 0-3, ЦСКА – Славия 3-1 и Казанлък – Марица 2022 3-0.

Във краткотрайното класиране еднолични водачи с цялостен актив от 18 т са шампионките от Марица, следвани от Казанлък с 14 и ЦСКА с 12 пункта.

В идващия кръг, който е финален за тази година на 09.12 от 18 часа Казанлък приема ЦСКА, а на 10.12 от 16 часа Варна ДКС е хазаин на Марица 2022, като и двата мача може да наблюдавате онлайн в ефира на b1b.box.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР