В 25 лунен ден е възможно да сънувате пророчески сънища.

...
В 25 лунен ден е възможно да сънувате пророчески сънища.
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 29.11.2021

В 25 лунен ден е допустимо да сънувате оракулски сънища. Ден за надълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас.

Сънят незабавно след среднощ може да се окаже оракулски и на него следва да се обърне внимание. Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята задача. В този живот ви е обещано и позволено повече, в сравнение с вие вършиме.

Ако сте имали неприятен сън през нощта, то е нужно сутринта като станете незабавно да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без диря всичко отрицателно и неприятният сън нищо няма да ви аргументи.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с съответна практическа помощ, както и с вероятностите, които би трябвало да се чакат. В съня си можете да подкрепяте някого или да оказват помощ на вас. Може да сънувате действителни хора – ваши познати, родственици, сътрудници. Обаче сюжетните линии

Все отново би трябвало да знаете, че без значение какъв е сънят, той сигурно може да съдържа намек за това по какъв начин да действате в дадена обстановка, да вземем за пример, с цел да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата, какво би трябвало да се направи, с цел да раздвижите зациклила обстановка.

Ако сте сънували призрачен сън в дните на Дева, би трябвало да се вслушате в личната си вътрешен глас. Задайте си въпрос: какво е вашето държание, неуместно за силата на този интервал, с цел да разсъни сходни кошмари?

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което би трябвало да бъде свършено?

Сънищата в понеделник са под въздействие на Луната

Те могат да бъдат мрачни, за което способства подсъзнанието, което превърта всички минали събития и негативните моменти ще надделеят над радостните. Тези сънища носят прочувствените и душевен характерности на сънуващия, демонстрират какъв брой е натоварена нервната система.

Колкото по-силно е натоварването на душeвността в живота, толкоз по-странни и неразбираеми са сънищата. Добрата вест е, че не се сбъдват в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР