Уют, простор и спокойствие в комбинация с хубава гледка към

...
Уют, простор и спокойствие в комбинация с хубава гледка към
Коментари Харесай

Уют, простор и спокойствие в новия жилищен проект на Планекс“ ЕООД във Варна

 Уют, шир и успокоение в композиция с хубава панорама към Варненския залив и панорамен аспект към града. Това дава обещание новият план на " Планекс " ЕООД – " Панорама Парк “ във Варна.

Комплекс " Панорама парк “ се намира в кв. " Бриз-юг “ на втора линия от бул. " Васил Левски “, с комфортен и бърз достъп до хипермаркет, спортна зала, учебни заведения и детски градини. Състои се от две независими жилищни здания с по три входа, като ориентацията им е съобразена с най-благоприятните изложби – юг, изток и запад. Строителството започва в края на лятото на 2019 г и ще се осъществя на два стадия. В момента се построява етаж 4 от първата постройка в комплекса. Етап 1 е с очакван период за въвеждане в употреба март 2021 година

Естествената денивелация на терена обезпечава превъзходна панорама към Варненския залив и панорамен аспект към града. Комплексът е със модерна архитектура, висококачествено осъществяване на строително-монтажните работи, с оптимално удобни условия за живеене. За живущите в комплекса са обезпечени велостоянки и паркоместа в просторен под земята паркинг на три равнища. Ситуирането на постройките е съобразено със съществуващата в югозападната част на парцела висока дървесна растителност. Парковото пространство ще бъде допълнено от декоративно озеленяване, ще бъде завършена детска площадка и зона за релакс.

В комплекс " Панорама парк “ има богат избор от двустайни, тристайни и четиристайни жилища с повърхност от 65 до 220 кв.м. Жилищата са проектирани с просторни и светли дневни с огромни прозорци, обширни спални, насочени към безшумно дворно пространство. Предвидени са гардеробни и сервизни зони, осигуряващи задоволително повърхност за предпазване на движимостите на всяко домакинство. Апартаментите се издават приключени по БДС, с построен тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни порти " Премиум клас “, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло.

Инвеститор и строител на " Панорама парк “ е " Планекс “ ЕООД – компания с съвсем 30 години опит в строителството и многочислени районни и национални награди за качествено строителство. Марката " Планекс “ се радва на висок авторитет и доверие от страна на клиентите. Тя е знак на качество, непоклатимост и новаторски решения в строителството.

Информация за обекта и парцелите за продажба може да получите в офиса на отдел " Продажби “ на " Планекс Инвест " ООД - ул. " Любен Каравелов “ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на обекта www.PanoramaVarna.bg  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР