Уви, Милена, един от най-позитивните, чисти, скромни и неопетнени участници

...
Уви, Милена, един от най-позитивните, чисти, скромни и неопетнени участници
Коментари Харесай

Морунов, Валентин... дори Симеон! Участниците от Игрите със силни думи за Милена след отпадането ѝ

Уви, Милена, един от най-позитивните, чисти, скромни и неопетнени участници в " Игри на волята " напусна надпреварата на метри от финалната седмица в директна елиминация. Тя отпадна от Симеон, само че даже коравият герой призна достолепията на нежната студентка:

" Секунди най-после взеха решение борбата, доста мощна жена и конкурент! За мен беше чест да се изправя против теб на арената, благодаря ", написа Симеон. Но Миленка беше любим на множеството от участниците във формата, а и освен. Ето какво написаха другите участници в " Игри на волята " след отпадането ѝ.

Виж още: " Тъпите маймуни изгубиха ": Как реагираха участниците в " Игри на волята " след борбата за територия 

" Най-бързите крайници. Най-чистото сърце. За мен беше чест и привилегия да играем дружно ", написа Туджаров, с който бяха в племето на Приключенците дълго време.

Андрей пък разгласява своебразно меме, само че пък си назова Миленка " един от най-достойните ":

Виж още: Стела след Sandeff: Нови устни, нова ария, клип... и с едни гърди напред! 

Валентин, който отпадна преди броени дни я назова " най-комплексната жена ". " Не стига, че доминираше дамите, не стига, че биеше мъжете на физическите съставни елементи, а най-после и пъзели нареждаже ", акцентира той и добавя, че постоянно се е надявал Милена да стигне до финала, тъй като го е заслужвала.

Морунов също тъжи за своя капитан. Той си спомня, че Миленка е споделила, че желае да накара татко си да се гордее с нея, само че акцентира, че всички се гордеят с нея. " Ти потвърди и сподели на всички, че си един същински човек на първо място ", написа той. 

Виж още: " Обичам те, богатство прелестно ": Лидия изкуши с нова порция фотоси, само че и забавно признание 

Самата Милена също прави своята равносметка за присъединяване си в рисковото риалити. " Тествах себе си, волята си и разбрах на какво съм способна и до каква степен може да стигне човек със силата на вярата ", написа тя и приканва: " Не се опасявайте да покажете себе си и бъдете същински ".

Изображение: https://www.instagram.com/milena_metreveli_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР