Увереността на САЩ в нейното превъзходство във властта и възможността

...
Увереността на САЩ в нейното превъзходство във властта и възможността
Коментари Харесай

Шойгу нарича вярата на САЩ в превъзходство основната заплаха за Русия

Увереността на Съединени американски щати в нейното предимство във властта и опцията за предприемане на неоснователни стъпки е главната опасност за Русия и други страни, съобщи министърът на защитата Сергей Шойгу в изявление за вестник " Московски комсомолец ", съобщи " РИА Новости ".

Шойгу означи, че при настоящето равнище на информация и автоматизация има огромна възможност от неточности в системата за надзор на оръжията. Затова съгласно него казусът със сигурността на информацията е излязъл на напред във времето.

Говорейки за обстановката в света, министърът изрази вяра, че въпросът за присъединяване на Русия в широкомащабна война в този момент не стои на напред във времето.

" Всички опасности и последствия, които крие такава огромна война, са явни за всички ", разясни Шойгу.

Ръководителят на Министерството на защитата акцентира, че развиването на съветската просвета и индустрия разрешава на Русия сполучливо да се изправи против Съединени американски щати. Освен това, съгласно Шойгу, Москва не се пробва да се конкурира с Вашингтон " на всички фронтове ".

" Ако поставите военния бюджет на Съединени американски щати на рафтовете, ще разберете: големи разноски отиват за всевъзможни бази, разпръснати по целия свят. В Америка има 170 такива бази ", съобщи министърът и добави, че разноските на Съединени американски щати единствено за интервенцията Афганистан е съвсем еднакъв на съветския годишен бюджет за защита. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР