Увеличението на цените на толтаксите - промените в толсистемата, нейния

...
Увеличението на цените на толтаксите - промените в толсистемата, нейния
Коментари Харесай

Магдалена Милтенова: Вече 300 населени места са без транспорт

Увеличението на цените на толтаксите - измененията в толсистемата, нейния обсег и цена, бе гласувано преди вота на доверие . Правителството поддържа една корупционна скица, препоръчана от Министерство на регионалното развитие. От месеци сигнализираме, че паритое от толтаксите се крадат и ги няма. Ще забележим до каква степен ще стигнат тези корупционни практики.

Това съобщи пред Българска национална телевизия Магдалена Милтенова - ръководител на Конфедерацията на автобусните превозвачи.
 Съюзът на интернационалните превозвачи се оплаква, че никой не пази бранша
Съюзът на интернационалните превозвачи се оплаква, че никой не пази бранша

Официална информация от страна на българското Министерство на превоза към момента няма

Запитана по какъв начин са пресметнали 20% повишаване на билетите, тя отговори, че комулативно цената се образува от цената на горивата. Ние не можем да издържим без поддръжка на страната, а страна няма . В последна сметка тази цена се образува от транспортните услуги. Този самун, с цел да стигне до магазина, има образуване и на цената и от превоз, изясни тя.

" Не превозвачите, а българските жители ще платят сметката . От 1 юли има нарастване на толсистемата, по-голямата част от сътрудниците ще усилят цените си оттогава. Има контракти за транспортните услуги за рейсовете, може би от 1 август ще бъдат повишени цените по второкласната пътна мрежа, следва да забележим какво ще се случи ", сподели Милтенова.
 Превозвачи демонстрираха протестна подготвеност в цялата страна Обновена
Превозвачи демонстрираха протестна подготвеност в цялата страна

Полицията спря обсада на пътя преди Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата "

По думите й най-тежко е ситуацията на транспортните компании, които правят транспорти в страната. Ние напомпмваме инфлацията, не оказваме помощ превозвачите да подобрят услугата си, бе отказано да има отстъпки на цената за километри, изясни тя.

Важно е какво е дадено, какъв брой корупционни практики ще вземат от това нарастване.

Проблемът не е в това дали ще продължим да сме превозвачи. Въпросът е кой ще транспортира тези хора, когато този превоз не може да се самоиздържа, тези превозвачи нямат избор, изясни тя.

Може би към този момент 300 обитаеми места в този момент са без превоз, настрана са обитаемоте места с превоз единствено 2-3 пъти седмично. Проблемът се задълбочава, сподели Милтенова.

Винаги има отлив на пасажери, когато цената се усилва. Учениците употребяват абонаментни карти. Винаги, когато работим с администрацията

Всичко беше прахуляк в очите на хората и неистини. Сега ще убедят всички, че от 1 юли ще плащаме доста повече за хляба, млякото. Битката загуби българския народ за това, че няма държавно управление, което да милее за българския народ. Поискали сме среща с Корнелия Нинова, цените на артикули и услуги са в нейния сектор, добави Милтенова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР