Увеличава се броят на българските туристи, които преоткриват родното море

...
Увеличава се броят на българските туристи, които преоткриват родното море
Коментари Харесай

Туристите по морето предимно от България и от съседните стра...

Увеличава се броят на българските туристи, които преоткриват родното море и избират за своята лятна отмора курортите на Черноморието. „ Получаваме от ден на ден запитвания за престой в затворените ни ваканционни комплекси, които се намират сред Слънчев бряг и Свети Влас. Ръст на туристите се следи и от страна на прилежащите страни като Сърбия, Македония, Румъния, Украйна и Молдова, споделят от водещата капиталова компания Галакси Инвестмънт Груп. Те припознават България като отлично място за летен туризъм, привлечени от наличните цени, отличните условия у нас и опцията да дойдат до страната ни с автомобил – мощно преимущество на фона на ограничаващите ограничения при въздушния превоз. „ Сред клиентите ни има търсене на разнородни разновидности за отдих, като доминира ползата към едностайни или двустайни жилища, които могат да се наемат както за един уикенд, по този начин и за целия летен сезон. От компанията споделят още, че постоянно в края на своята отмора удовлетворени от престоя си туристи се трансформират в притежатели на ваканционен парцел.



Затворените комплекси на Галакси Инвестмънт Груп „ Сий Дриймс “ и „ Маджик Дриймс “ са ситуирани в подножието на планината и оферират панорамна панорама към морето и Несебър.

Осигурени са още звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна защита и частен паркинг. Допълнително преимущество е обезпечения достъп до питейни заведения, заведения за хранене с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и отмора.



С цел да осигурим оптимален комфорт на посетителите и притежателите на парцели, ваканционните ни комплекси са светли и функционални, а плануваният интериорен дизайн е с комфортно и съвременно обзавеждане, споделят от Галакси Инвестмънт Груп.

Освен че е един от желаните вложители за избор на ваканционни и жилищни парцели, на който са се доверили над 3 000 фамилии в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият притежател на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са интернационално приетите марки Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barceló - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с извънреден капацитет, локализирани в един динамично разрастващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис здания, търговски и индустриални площи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР