Уважение към всички българи, изразяващи свободното си гражданско мнение. Това

...
Уважение към всички българи, изразяващи свободното си гражданско мнение. Това
Коментари Харесай

Иван Гешев: Респект към българските полицаи, които понасят атаките на агитки на Черепа

Уважение към всички българи, изразяващи свободното си гражданско мнение. Това написа в пост в Туитър основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

"Респект към българските служители на реда, които с месеци не се прибираха у дома по време на изключителното състояние, а сега понасят офанзивите на агитки на Черепа и свързани с него политици ", акцентира още той.

Повдигат 19-о обвиняване против Божков в опит за държавен прелом и закононарушение против републиката

Днес от прокуратурата разгласява няколко телефонни диалога на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от с политици и публицисти, в които се приказва за организирането на митинги против държавното управление. Говори се и по какъв начин би трябвало да се нападна точно Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

Вече формирано ново досъдебно произвеждане против Божков за закононарушение по глава Първа от Наказателния кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост от 10 до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. В новото досъдебно произвеждане се касае за държавен прелом и закононарушение против Републиката.

Уважение към всички българи, изразяващи свободното си гражданско мнение. Респект към българските служители на реда, които с месеци не се прибираха у дома по време на изключителното състояние, а сега понасят офанзивите на агитки на Черепа и свързани с него политици.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) July 14, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР