Уважаеми зрители, знаете, че за мен, като човек, който професионално

...
Уважаеми зрители, знаете, че за мен, като човек, който професионално
Коментари Харесай

Слави с уникални изненади по телевизията си за Коледа и Новогодишната нощ

 Уважаеми фенове, знаете, че за мен, като човек, който професионално се занимава с телевизия, най-важното нещо сте тъкмо вие, феновете. Защото вие сте тези, които осмисляте целия труд, който поставяме и аз, и моят екип. Затова “7/8 ТВ " ще направи специфична празнична стратегия за Коледа и Нова година. Това написа Слави Трифонов в обществената мрежа Facebook. И добави:

" На Коледа, този фамилен празник, ще ви срещнем с децата, които станаха част от нас. Станаха част от нашето, уповавам се, и от вашето телевизионно семейство. Децата, част от които към този момент пораснаха и се трансфораха в надарени младежи и девойки. Ще честваме дружно с Крисия, с спечелилия от формата “Нова Звезда " - Сава Чиплич, с водещите на “Запознай се с дребните " - господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова, с участничките в състезанието “Партньорка на господин Андреев " - Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева, с финалистите от “Игра на хорове " – вокален отбор “Фортисимо ", с победителката от “Кандидати за популярност " - Вяра Райчева и, несъмнено, с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим.

А за Нова година приготвяме специфична 3-часова празнична стратегия на “7/8 ТВ ", в която аз и моят сътрудник и другар Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специфични патриотични влючвания от риалитито “Фермата – доизцеждане ". Освено това, особено присъединяване ще имат Павел, Венци Венц, Джуниър бенд, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину.

Надявам се да се забавлявате, тъй като, както доста добре знаете - всичко това е единствено поради вас, и единствено поради вас и единствено поради вас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР