Уважаеми сънародници, това е първото правителство в демократичната ни история,

...
Уважаеми сънародници, това е първото правителство в демократичната ни история,
Коментари Харесай

Слави поиска оставка на кабинета: Нова ротационна поза - 69 за Кама Сутра ВИДЕО

Уважаеми сънародници, това е първото държавно управление в демократичната ни история, което всеки естествен човек би желал да смъкна още на другия ден. Оставка “, това съобщи водачът на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов във видео, оповестено във фейсбук профила му.

Преди малко станахме очевидци на най-неморалното и безпринципно държавно управление, гласувано след 1989 година. В него победи любовта – любовта към властта на влюбените крадци - от една страна, и влюбените лъжци - от друга ", споделя още Трифонов.

По думите му „ това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към кама сутра “ и тази любовна поза, както и да я ротираш, е все едно и също. Имаме държавно управление, в което министрите авансово се съгласиха да уволняват и назначават нелегално в държавната администрация, да заобикалят условията на еврозоната и Шенген, да си създадат лично Министерство на вътрешните работи, с цел да им е комфортно за локалните избори, и да пазят имунитета на Бойко Борисов, и да не атакуват Движение за права и свободи, разяснява Трифонов.

Той добави, че има политически партии като ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са легитимирали сходен аморален кабинет със своите гласове. Дори не знам кое е по-отвратително – да си апаш и измамник или да си подобен, който дава властта на крадци и лъжци, сподели още водачът на Има Такъв Народ. Според него в действителност през днешния ден " моделът ГЕРБ се е увеличен със своя нов клон в Харвард и малко подрязано стръкче, ашладисано на плажа в Росенец ". Новоизбрани министри, подписали се с кръв да нарушават закона в името на властта, прибавя Трифонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР