утвърди бюджета на Европейския съюз за следващата година. Приходната част

...
утвърди бюджета на Европейския съюз за следващата година. Приходната част
Коментари Харесай

Европейският парламент прие бюджета на Евросъюза за 2021 година

утвърди бюджета на Европейския съюз за идната година. Приходната част от него възлиза на 164,3 млрд евро, а разходната – на 166,1 милиарда евро, написа в информацията, оповестена на уеб страницата на ведомството.
След като Съветът публично утвърди съглашението с Екологичен потенциал в понеделник, през днешния ден депутатите утвърдиха бюджета с 540 гласа „ за “, 77 „ срещу “ и 70 „ въздържал се “, след което закона за приемането му беше подписан от ръководителя на Екологичен потенциал Давид Сасоли, оповестява БГНЕС.
 Йончева: Заради липса на преводач чуването на наши министри в Екологичен потенциал бе отсрочено Йончева: Заради липса на преводач чуването на наши министри в Екологичен потенциал бе отсрочено
Поради липса на преводачи с български език чуването на министрите Екатерина Захариева и Десислава Ахладова от мониторинговата група...
Членовете на Европейския парламент поддържаха в допълнение стратегии, които се считат за основни за стимулиранета на растежа и заетостта и отразяващи необятно съгласуваните цели на Европейския съюз: Дигитална Европа и Механизма за свързване на Европа, подсилване на зачитането на европейските полезности и стимулиране на дейностите в региона на климата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР