Утвърдените телевизионни журналисти Мирослава Иванова и Марина Цекова се завръщат

...
Утвърдените телевизионни журналисти Мирослава Иванова и Марина Цекова се завръщат
Коментари Харесай

Виктор Николаев с нова партньорка

Утвърдените телевизионни публицисти Мирослава Иванова и Марина Цекова се завръщат в ефира на NOVA през юни. Те ще водят две от най-предпочитаните настоящи излъчвания измежду телевизионните фенове в дейна възраст – „ Здравей, България “ и „ Събуди се “. Мирослава Иванова и Виктор Николаев са новата екранна двойка на „ Здравей, България “ от 21 юни. Сутрешният блок на NOVA резервира присъщия си жанр да бъде в непрекъснат разговор със фена и да следи настоящите събития онлайн с директни включвания и репортерски разкази.



Мирослава Иванова

Марина Цекова е новият водещ на предаването „ Събуди се “ от 12 юни. Тя ще разсънва феновете всяка събота и неделя, предлагайки атрактивен тричасов формат с разбор на събитията от седмицата, вълнуващи истории и посетители. „ Радвам се, че Мира и Марина се завръщат в нюзрума на NOVA. Тяхната работа е образец за обективност, безпристрастност и висок журналистически стандарт. Като водещи на „ Здравей, България “ и „ Събуди се “ те ще затвърдят триумфа на двете излъчвания. Убеден съм също, че с Мира и Виктор най-силният екранен тандем в утринните часове ще е в ефира на NOVA “- разяснява Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.



Марина Цекова

Професионалната биография на двете водещи е тясно обвързвана с NOVA. Мирослава Иванова е лице на медията съвсем 20 години. Започва като част от екипа на „ Здравей, България “ в първия му формат с водещ Милен Цветков. По-късно, дружно с Христо Калоферов, става негов водещ,. В медията е работила и за емблематичните излъчвания „ Студио Нова “ и „ На четири очи “. Зрителите я познават добре като водеща на съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “, който тя започва през есента на 2012- а и води повече от 7 години.
„ Вярвам, че се връщам вкъщи “ – сподели Мирослава Иванова.

Марина Цекова също има дълготраен опит в NOVA. Тя е работила в медията 9 години като кореспондент, водещ и продуцент. Преди това е натрупала професионален опит в Deutche Welle в Бон, БНР и сп. L`europeo, а магията на малкия екран открива като стажант в публицистичното предаване „ Панорама “ на Българска национална телевизия. Досегашната водеща на „ Здравей, България “ Лора Инджова продължава своето професионално развиване в Нова Броудкастинг Груп. Мартина Ганчева се разделя с компанията по лично предпочитание. Нова Броудкастинг Груп благодари за нейната ползотворна работа и й пожелава триумф в бъдещите планове.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР