Утвърдени компании в областта на онлайн маркетинга. Търсят се специалисти

...
Утвърдени компании в областта на онлайн маркетинга. Търсят се специалисти
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Утвърдени компании в региона на онлайн маркетинга. Търсят се експерти с готовност за развиване и рационализиране в дадената област. Компании в региона на обработката на дървесина също търсят фрагменти. Други забавни позиции предлага и компания обвързвана с киберсигурността.

Дантек ООД



Компанията е с богат опит в онлайн маркетинга. Предлага цялостен набор от услуги, ориентирани към бизнес сътрудници в Европа и Съединени американски щати. Изхождайки от динамичността в сектора, не стопира да търсим това, което е най-ново и най-успешно. Разширява своето портфолио, с цел да отговори най-точно на потребностите на сътрудниците си. Стартира като организация за интернет реклама, а през днешния ден подкрепя дейностите на свои клиенти в областите маркетинг, логистика, обслужване на клиенти, IT. Наред с работата, с времето се усилва и екипът на компанията, състоящ се от младежи, опитни експерти в региона си. Компанията има офиси в София и Пловдив.

Вижте свободните позиции на Дантек ООД

Ел Ей Къмпани ЕАД



Компанията е учредена през 2014 година като сдружение, профилирано в търговия на дребно с дизайнерски дрехи, обувки и аксесоари със седалище в София и комерсиална мрежа от магазини за облекло, обувки, аксесоари и артикули за дома. Държим на характерността, отговорността и пристрастеността към модата, които нашите чиновници носят в себе си. Имаме за цел да притеглим хора, които са извънредно насочени към отличното обслужване на нашите клиенти и желаят да демострират и развиват своите умения.

Вижте свободните позиции на Ел Ей Къмпани ЕАД

Plus500BG EOOD



Компанията е водеща онлайн платформа за тъговия. Основана е през 2008 година, а през 2013 година е листвана на борсата в Лондон. Към днешна дата цената й е 1 милиарда USD. Централа й се намира в Хайфа. Разполага с офиси в Тел Авив, Лондон, Сидни, Лимасол и София. Софийският офис е ситуиран в нова съвременна офис постройка. В него работят 150 висококвалифицирани експерти, които имат възомжност да работят, образоват и споделят своите познания в уютна и другарства, само че в същото време професионална и стимулираща интернационална среда. Търсим умни, любознателни чиновници.

Вижте свободните позиции на Plus500BG EOOD

The Stars Group



Компанията е притежател на водещите марки в сектора: PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, PokerStars Championship, PokerStars Festival и PokerStars Live poker. Общо компанията съставлява един от най-големите онлайн игрални компании в света. Задачата й е да сътвори безвредна и лицензирана среда участниците в играта. Компанията е със седалище в Торонто, а оперативния отдел е ситуиран на остров Ман.

Вижте свободните позиции на The Stars Group

Ювикс Импрегнейшън ЕООД



Фирмата е учредена през 2003 година, профилирана е в технологии за повърхностна обработка на дървесина, както и в консерванти и технологии за импрегниране на дървесина посредством високо налягане. Фирмата е представител за България на Lonza Wood Protection, Англия - международен водач с повече от 80 години опит в създаването на технологии и артикули за импрегниране и огнезащита на дървесина. Разполагаме със лична база, оборудвана със сървеменна апаратура (автоклав) за импрегниране на дървен материал. В качеството си на оторизиран оператор, компанията сертифицира импрегнирания дървен материал, като подсигурява, че импрегнираните произведения са предпазени от 15 до 60 години, според от режима на отнасяне.

Вижте свободните позиции на Ювикс Импрегнейшън ЕООД

ТАД ГРУП ЕООД



Основната задача на компанията е да открие, проучва, експлоатира и откри решение на налични уязвимости в осведомителните системи на своите клиенти, както и да установим към какви хакерски измами са податливи вашите чиновници. Успехът ни в откриването и оправянето с всевъзможни настоящи хакерски офанзиви е резултат от извънредно задълбочените ни знания и сериозен професионален интерес към актуалната киберситуация в световен аспект. Нашият висококвалифициран и умел екип организира настъпателни интервенции в разнообразни мрежи и системи, като дава основни данни за сигурността на средата. Най-добрата отбрана в днешния киберсвят не е положителната офанзива, а страхотната такава!

Вижте свободните позиции на ТАД ГРУП ЕООД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР