Утре по Черноморието ще бъде облачно, на места в сутрешните

...
Утре по Черноморието ще бъде облачно, на места в сутрешните
Коментари Харесай

Утре по Черноморието ще бъде облачно

Утре по Черноморието ще бъде облачно, тук-там в утринните часове и мъгливо. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала.

През нощта времето ще е най-вече облачно, в равнините и мъгливо. В източните региони към момента ще има слаби превалявания. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в София към 2°.

Във вторник над страната ще доминира облачно, в равнините и мъгливо време. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има на доста места над Южна България. По поречието на Дунав мъглата ще е по-трайна и тук-там ще преръмява. Вятърът ще е слаб от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София към 9°.

В планините ще бъде най-вече облачно, тук-там и мъгливо. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има над масивите от Западна България. Ще духа сдържан вятър, от запад-югозапад, по най-високите върхове на Рила и Пирин - от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР