Утре небето ще бъде украсено от октомврийската Луна, която идва

...
Утре небето ще бъде украсено от октомврийската Луна, която идва
Коментари Харесай

Кървавата ЛУНА на 20 октомври ще промени съдбата на 3 ЗОДИИ

Утре небето ще бъде украсено от октомврийската Луна, която идва да ни подсети, че е време за промени. Тя е в знака на Овен. 3 от зодиите ще се усещат по невероятен метод на този ден.

Тази кървава Луна в Овен ще бъде доста въздействаща.
Ето и трите зодии, на които ще им бъде най-лесно: Близнаци
Социалният живот на представителите на зодията ще е доста обещаващ. Това е същински добре за тях, защото извънредно доста държат на другарството. Хората Близнаци ще имат способността да изслушват проблемите на приятелите си, без ни минимум да се натоварват от всичко това. По време на кървавата Луна ще се усещат по един невероятен метод и ще бъдат дарени с креативно мислене и предпочитание да преследват задачите си.
 Утре е КЪРВАВО ПЪЛНОЛУНИЕ, 20 октомври - на кои 3 зодии ще се осъществен желанията Утре е КЪРВАВО ПЪЛНОЛУНИЕ, 20 октомври - на кои 3 зодии ще се осъществен желанията
Астролозите споделят, че на 20 октомври ще стартира пълнолунието. То ще сътвори причина за сложни и едвам разрешими разногласия. Някой о...

Стрелец
Творчески интервал ще бъде за Стрелците. Енергията на Луната ще рефлектира върху тях и с интерес ще учат всичко това, което ги вълнува в живота. Много е евентуално даже през тази фаза на Луната Стрелците да открият своята огромна обич и да преживеят сантиментални моменти.
Водолей
Водолеите постоянно са били дръзки и истински, когато приказваме за хрумвания и мислене. Отново ще имат опция да показват безгранична креативност. Ще им е в действителност елементарно да беседват с близките и ще съумяват да изпъкват измежду тях.

Сега е подобаващ миг Водолеите да възнамеряват пътешестване. Кървавата Луна ще ги зареди с позитивна сила!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР