Утре и над Източна България облачността ще се увеличи, а

...
Утре и над Източна България облачността ще се увеличи, а
Коментари Харесай

До 19 градуса в петък

Утре и над Източна България облачността ще се усили, а към след обяд от запад ще завали дъжд. Ще продължи да духа сдържан, северно от планините и в източните региони мощен стремителен вятър от юг-югозапад и дневните температури ще са високи. Максималните ще са сред 10° и 15°, в източната половина от страната ще доближават 17°-18°. Привечер в северозападната половина от страната вятърът ще се ориентира от северозапад и ще стартира внезапно намаляване на температурите, дъждът ще минава в сняг. На доста места в планинските региони и западната част на Дунавската низина ще има заледявания.

Над планините облачността ще се усили и след обяд ще има превалявания от сняг, в по-ниските елементи от дъжд и сняг. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел югозападен вятър, ще е топло. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°. Привечер вятърът ще отслабне и ще стартира да се ориентира от запад-северозапад. С него ще нахлуе леден въздух и температурите бързо ще се намалят.

По Черноморието ще е прохладно с сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Ще доминира слънчево време, само че до края на деня облачността ще се усили. Максималните температури ще са 14°-18°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 39 мин. и залязва в 16 ч. 53 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 14 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР