Утре, 2 декември /четвъртък/, ще се проведе деветнадесетото заседание на

...
Утре, 2 декември /четвъртък/, ще се проведе деветнадесетото заседание на
Коментари Харесай

В Бургас ще се проведат деветнадесетото заседание на Комитета за наблюдение на ОП Региони в растеж

Утре, 2 декември /четвъртък/, ще се организира деветнадесетото съвещание на Комитета за наблюдаване на Оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014 – 2020 година

Приветствие към членовете на Комитета ще насочи заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и Ръководител на Управляващия орган на програмата Нина Стоименова. В КН ще вземат присъединяване и представители на DG Regio на Европейска комисия.

В рамките на съвещанието ще бъде показана информация за настоящото положение на Оперативна програма " Региони в напредък “ 2014-2020 година, постигнатите резултати в осъществяването на договорите по Оперативна програма “Регионално развитие”, както и настоящи данни за подготовката за новия програмен интервал 2021-2027 година

Комитетът за наблюдаване ще се организира в гр. Бургас, Културен дом на Нефтохимика – площад " Тройката “ № 1. Началото е в 9.30 ч., като регистрацията на участниците стартира в 9.00 ч.

На 3-ти декември /петък/ от 11 ч. в град Бургас ще се организира и Годишното осведомително събитие на Оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014 – 2020 година, за 2021 година, което ще се състои в Центъра за модерно изкуство и библиотека – ул. " Оборище “ 49-51 в Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР