Утре, 18-ти април, Берое излиза в мач от XXХI кръг

...
Утре, 18-ти април, Берое излиза в мач от XXХI кръг
Коментари Харесай

Берое без Камбуров и Райнов срещу Лудогорец

Утре, 18-ти април, Берое излиза в мач от XXХI кръг на Първа професионална лига против Лудогорец (Разград). Двубоят на „ Лудогорец Арена “ е от 20:30 ч. Главен съдия на срещата е Николай Йорданов от София.

В лагера на Берое “има проблеми с окомплектоването на състава за дуела. Мартин Камбуров е осъден за една среща за насъбрани жълти картони, а Карлос Охене и Мартин Райнов ще бъдат под въпрос до последно.

" Срещаме най-хубавият тим в България и шесткратен първенец, само че нашата цел е да израстваме тъкмо в такива мачове. Един тим израства с реализиране на победи и ние още веднъж ще се борим за трите точки. Уважаваме всеки един съперник, в това число и първенеца от последните шест сезона, който разполага с много положителни самостоятелни играчи, само че тъкмо в такива дуели ние можем да станем още по-добри ", споделиха от треньорския щаб на Берое преди срещата.

Ето групата на " зелените " за дуела: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Карлос Охене, Серджио Негрут, Иван Бандаловски, Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Георги Динков и Мартин Райнов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР