Утре (01.06.18 г.) Асеновград почита паметта на Христо Ботев и

...
Утре (01.06.18 г.) Асеновград почита паметта на Христо Ботев и
Коментари Харесай

В Асеновград: Почитат и паметта на Ботев, а деца ще рисуват върху асфалт за празника си

Утре (01.06.18 г.) Асеновград уважава паметта на Христо Ботев и починалите за свободата и независимостта на България. Официалният митинг-поклонение е плануван за 17:00 ч. пред паметника на великия български бунтовник в града.
За събитието са планувани поднасяне на цветя и венци от жители и общественици, литературна стратегия, изнесена от ученици на ОУ „ Христо Ботев”, и слово на Магдалена Георгиева - организатор в Исторически музей-Асеновград. Няколко часа по-рано, вниманието на жителите ще бъде ориентирано към най-малките поданици на града, във връзка Международния ден на детето. Малчуганите ще имат възможсността да изразят гения и спортните си умения. Празненствата ще стартират още в 9:00 ч. сутринта, когато Градска библиотека „ Паисий Хилендарски “ и роботът Финч ще гостуват в клас на възпитаници от ОУ „ Ангел Кънчев”.
Час по-късно празничната стратегия ще продължи с любимците на децата кака Лара и Боби Шоу в Градския парк. Пак там ще се осъществя концепция за изобразяване върху асфалт на тематика „ Мир, другарство, приемливост “. От 14:00 ч. ще стартира детско празненство с аниматор на Градския басейн, като входът за деца до 14 година ще бъде свободен. От 18:00 ч. тържествата се реалокират в Градската библиотека, където ще бъде изнесен концерт, отдаден на 1-ви юни и наименуван „ Талантите на Асеновград”. Празненствата във връзка Деня на детето ще приключат с величествен театър на Държавна фирма „ Косара “, който ще се организира в НЧ „ Родолюбие” от 19:00 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР