Устройствата на Zhiyun са предназначени за стабилизиране на снимането съответно

...
Устройствата на Zhiyun са предназначени за стабилизиране на снимането съответно
Коментари Харесай

Два гимбала на специални цени за Cyber Monday

Устройствата на Zhiyun са предопределени за стабилизиране на снимането надлежно със смарт телефони и класни фотокамери

Гимбалите се употребяват все по-често, с цел да обезпечат гладки фрагменти от смарт телефона или фото-
и видеокамерата

Модерните ръчни стабилизатори за фото- видеокамери дават обещание снимане на равен кадър, даже когато тичате с висока скорост. За разлика от обичайните стабилизиращи устройства, които могат да бъдат нестабилни и сложни за образование, уредите от вида гимбал (gimbal) като че ли вземат решение всички проблеми.

Първоначално тези устройства стабилизираха снимането с дронове, само че по-късно започнаха да се употребяват с камери и смарт телефони. Гимбалът стабилизира придвижването в 3 оси: надолнище, катурване и пренасяне, тъй че камерата да остане доста постоянна и да ви разреши да заснемете гладки фрагменти, с професионално качество.

Гимбал устройствата стават все по-популярни, с помощта на повсместното въодушевление по снимането на видео и намаляването на цените им. Така да вземем за пример, в днешния Cyber Monday, който продължава световната акция Black Friday, някои модели гимбали се оферират на доста намалени цени. Ето два гимбала от онлайн магазина Tomtop от друг ценови клас и с отстъпки от към 40%:

Триосовият ръчен стабилизатор Zhiyun Smooth-Q е предопределен за потребление със смарт телефони с диагонал на екрана от 3,5 до 6 инча. С тегло от единствено 450 грама това устройство е леко колкото бутилка Кока-Кола. Вградената литиево-йонна батерия 26650 мАч поддържа работата на гимбала в продължение на 12 часа. Устройството разполага с бутони за снимки/видео, увеличение/намаление, задна камера/селфи.

Гимбалът може да поеме оптимален товар от 220 грама, което ще ви разреши да добавите към смарт телефона и някои фотографски аксесоари. Работи при температури от -15℃ до +45℃. Обявената цена е налична както от китайски, по този начин и от немски склад. В рамките на деня Zhiyun Smooth-Q е наличен единствено за $104,00, което е понижение от 39% от естествената цена на устройството, съгласно информацията в уеб страницата на Tomtop.

Професионалният триосов гимбал Zhiyun Crane V2 също се предлага с голяма отстъпка през днешния ден. Моделът а предопределен за потребление с камери от сериите Sony A7, Panasonic Lumix, Canon M, Nikon J и други Благодарение на магнитните енкодери, прикрепени към всеки мотор, този гимбал може да усеща всяка смяна в период от 0,02 градуса, отбелязва производителят. Това е първият ръчен гимбал с интерфейс CCI (Camera Control Interface), който разрешава пандизът и фокусът на камерата да се ръководят посредством бутони, ситуирани на дръжката.

Иновативно гнездо за акумулатори приема 18650 мАч и 26500 мАч акумулатори, които обезпечават надлежно 6 и 12 часа работа на гимбала. Това е първият в промишлеността гимбал с три 32-битови микроконтролера (MCU), работещи редом на 4 килохерца. Вграденият безжичен модул може да се свърже с отдалечения контролер на Zhiyun или със смарт телефон приложение за ръководство и ъпдейти. Цената на Zhiyun Crane V2 през днешния ден е $450 при доставки от Китай и Германия, което е понижение от 41% по отношение на регулярната цена на устройството.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР