Установяването и лекуването на летните заболявания се подобрява изключително много,

...
Установяването и лекуването на летните заболявания се подобрява изключително много,
Коментари Харесай

Летни вируси: Реагирайте бързо, потърсете медицинска помощ, съветва специалист

Установяването и лечението на летните болести се усъвършенства извънредно доста, когато бързо се реагира и се потърси лекарска помощ. Повечето хора, които се разболяват от летен грип или вирус, се пробват да го изкарат на крайник без да потърсят помощ от доктор. Това може да докара до доста усложнявания. Това сподели доктор Ангел Кунчев, основен държавен здравен контрольор. " Лаймската болест, която се предава от кърлежи, първоначално мъчно се открива. Тези животинки са снабдени с доста устойчиви механизми. Колкото по-бързо отстраним насекомото от себе си, толкоз по-лесно можем да се предпазим от разболяване ", уточни той пред Bulgaria ON AIR.

И това е забавно - Защо реагираме на измененията във времето? - четете в най-хубавия здравен уебсайт у нас www.zdrave.to.

" Тя образува дребни епидемиологични гърмежи в лимитирани размери. Лесно може да се открие. Винаги има връзката със селскостопанския живот, защото и животните боледуват. Лечимо заболяване, елементарно се открива, само че би трябвало да се реагира на време ", означи Кунчев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР